Tüm Kur Seviyeleri için Türkçe Kurs kayıtlarımız devam etmektedir.

ALKÜ-TÖMER

ALKÜ Eğitim Fakültesi Kestel Mah. Atatürk Cad. 3. Kat Alanya – ANTALYA

Telefon: +90 242 510 60 60- 3150  – Eposta: tomer@alanya.edu.tr

Ücretler ve İndirimler

2019 – 2020 Eğitim-Öğretim yılında, burslu öğrenciler hariç, yabancı uyruklu öğrencilere verilecek Türkçe Hazırlık Kursu ders saat ücreti 8,75 ₺ olarak belirlenmiştir. Tüm düzeyler için sınıf açılmaktadır. Haftalık ve yıllık saat – ücret planlaması aşağıdaki tabloda verilmiştir.

•  Merkezimizde açılan Türkçe kurslarına kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilere;
  •  Bütün kurlara kayıt yaptırıp 2019 – 2020 Türkçe Hazırlık Kursu ücretini peşin ödeyen kardeşlerden en fazla birine %30 oranında;
  •  Tüm kurlara kayıt yaptıran ve toplam tutarı peşin olarak ödeyenlere %10 oranında indirim yapılacaktır.

Türkçe Yeterlilik ile sertifika sınav ücretleri burslu öğrenciler hariç;

•  Türkçe Yeterlilik Belgesi  (B1, B2 ve C1 düzeyinde olanlar için) 300 ₺ karşılığında verilecektir.

Saat – Ücret Tablosu

DÜZEY

HAFTA SAYISI

HAFTALIK DERS SAATİ

(4 gün x 5 saat)

TOPLAM SAAT

DERS SAAT ÜCRETİ

KUR ÜCRETİ

1.050 ₺

1.050 ₺

• 30 Saat Okuma-Dinleme
  • 30 Saat Yazma
  • 30 Saat Dil Bilgisi
  • 30 Saat Konuşma

Ön Kayıt Bilgileri

Şuan devam etmekte olan kurslarımız sonrasında yeni kurslar açılacaktır.

• Ön Kayıt için İstenen Belgeler:
  •  Başvurular şahsen yapılacaktır.
  •  Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  •  1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  •  Ön Kayıt Başvuru Formu (ALKÜ-TÖMER Ofisinde Düzenlenmektedir)
  •  Onaylı İzin Belgeleri
  •  Ödeme bilgileri kesin kayıt hakkı kazanan kursiyerlere merkez müdürlüğümüzce bildirilecektir.

Kesin Kayıt Bilgileri

•  Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Copy of Identity Card)
  •  Pasaport Fotokopisi (Copy of Passport)
  •  2 Adet Fotoğraf (2 portraits)
  •  Banka Dekontu
  •  Kesin Kayıt Formu (ALKÜ-TÖMER Ofisinde Düzenlenecek)

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

Kurs süresince kursiyerlerin gelişimini izlemeye yönelik izleme sınavları yapılacak olup; kurs sonunda da kurs bitirme sınavı yapılacaktır. Eğitim programında en az %70 devam zorunluluğu aranır. Bu şartı sağlayamayan adaylar kurs bitirme sınavına giremez. Kurs Bitirme Sınavı 100 (yüz) üzerinden değerlendirilerek70 (Yetmiş) ve üzeri puan alan adaylar başarılı sayılır.

DEĞERLENDİRME

Devam şartını sağlayamayan katılımcılar kurs bitirme sınavına giremez ve bu katılımcılara herhangi bir belge düzenlenmez. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylara eğitim programının bitiminden sonra kurs bitirme belgeleri/ başarı belgeleri/sertifikaları teslim edilir

Eski Site