14. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Alanya'da Düzenlenecek.

• 13 Mayıs, 2022
14. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Alanya'da Düzenlenecek.

13 yıldır ülkemizde farklı üniversitelerin bünyesinde düzenlenmekte olan, "Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu"nun on dördüncüsü bu yıl Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından “ALKÜ TÖMER” ve “Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı” öncülüğünde 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecektir. Türk dili ve kültürüne önemli katkılar sağlayacak bu güzide sempozyum, dünyanın dört bir tarafından bilim insanlarını bir araya getirecek ve gelecekteki ortak çalışmalara da zemin hazırlayacaktır.

Türkçeye gönül veren, mesailerini ve kıymetli emeğini Türkçe üzerine çalışmalara harcayan herkese kucak açan sempozyum ile ilgili ayrıntılı bilgi ve açıklamalar için "14. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu" genel ağ adresini ziyaret ediniz.