ALKÜ TÖMER’den Rektörümüze Ziyaret

• 14 Mart, 2022
ALKÜ TÖMER’den Rektörümüze Ziyaret

TÖMER yönetimi ve öğrencileri, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN’a, doğum günü münasebetiyle bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Merkezimizin en küçük öğrencileri Rektörümüzün yeni yaşını kutlayarak çiçek ve hediye takdiminde bulundular.

Bu vesileyle öğrencilerimiz Rektörümüze, Alanya’da yaşamaktan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin bir üyesi olmaktan ve TÖMER’de Türkçe öğrenmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kendilerine, modern bir yerleşkede, kaliteli bir eğitim imkânı sağladıkları için Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN’a teşekkürlerini sundular.

Öğrencilerimizin, Rektörümüz ile tanışıp keyifli bir sohbet gerçekleştirdikleri ziyaret, fotoğraf çekimi ve Rektörümüzün pasta ikramının ardından sona erdi.